Ordet “LAN” eller “LAN-party” bliver ofte brugt om større og mindre computerbegivenheder. Folk tager typisk deres egen computer med og tilslutter sig til et netværk med andre mennesker for at spille sammen. Her hygger man sig med en masse fede aktiviteter og turneringer undervejs.

Ja, du kan godt være med som forælder. Der er gratis adgang for gæster.

Du kan også købe en forælderbillet, som giver adgang til lounge område med gratis kaffe/te og WiFi. Du kan også blive frivillig til eventet, hvor du vil få forplejning og overnatning gratis.

Hvis du vil spille computer, skal du købe en LAN-billet.

Nej, det er ikke nødvendigt. Du skal købe en forælderbillet, hvis du vil have adgang til lounge-område, gratis kaffe/te, gratis badefaciliteter samt WiFi. Hvis du selv skal spille computer; kræver det dog en LAN-billet.

En forælderbillet er en ledsager billet, som købes af fx en klubleder, holdleder, træner, pædagog, lærer, forælder, el.lign.

Bemærk: hvis du ønsker en LAN plads som forælder, skal du købe en LAN-billet.
Dette kan både købes med eller uden leder-fordele (samme fordele som en forælderbillet).

Ja, det kan du godt. For at overnatte, skal du købe en forælderbillet. Den giver også adgang til gratis badefaciliteter samt lounge område med gratis kaffe/te og WiFi.

Ja, det er muligt. Ved køb af en leder eller forælderbillet får du adgang til gratis kaffe/te, gratis badefaciliteter, WiFi og lounge område. Køb billet her. Her skal du også købe en overnatningsbillet på den dag/dage, du ønsker at overnatte.

Der er almindelige badefaciliteter til eventet. Husk håndklæde samt evt. sæbe.
Dette er inkluderet i din LAN-billet.

Der serveres øl i DGI Husets café. Det er IKKE tilladt at indtage alkohol andre steder. Det er hellere ikke tilladt at medbringe eget alkohol til hverken LAN eller mesterskaberne.