Ved kvalifikation til mesterskaberne – modtager holdet fem gratis billetter til hele vores event (gælder også LAN). Bemærk: Fortnite hold modtager to gratis billetter. Inkluderer også overnatning fra det respektive ligamesterskab starter til holdet ryger ud (inkluderer også evt. DM i CS:GO).

Har man købt LAN-billetter på forhånd, så vil disse naturligvis blive refunderet.
Bemærk, at dette skal du gøre os opmærksom på, så vi kan refundere dig beløbet.

Kontakt Mikkel via e-mail på: [email protected]

Ja, deltagere skal selv tage computer og udstyr med. Læs mere her.

Du kan sagtens tage din egen stol med – men der er også stole klar, hvis du kommer uden.

Ja, I kan sagtens sidde sammen. Der vil blive opdelt områder efter målgruppe, så man – så vidt muligt – sidder sammen med ligesindede. Fx et Old Boys område.

Der er almindelige badefaciliteter til eventet. Husk håndklæde samt evt. sæbe.
Dette er inkluderet i din LAN-billet.

Ja, I kan godt sove sammen. Der vil være overnatning i sovesalen i DGI Huset og her vil vi fordele alle, så de ligger sammen med deres gruppe.

Læs mere under “overnatning” afsnittet.

Der serveres øl i DGI Husets café. Det er IKKE tilladt at indtage alkohol andre steder. Det er hellere ikke tilladt at medbringe eget alkohol til hverken LAN eller mesterskaberne.

Hvis du/dit hold har kvalificeret sig til mesterskaberne, får holdet automatisk gratis billetter til hele eventet (inkl. LAN). 5x billetter på CS:GO/LOL hold og 2x billetter på Fortnite hold. Dette inkluderer også overnatning fra det respektive ligamesterskab starter til holdet ryger ud (inkluderer også evt. DM i CS:GO).

Det er gratis for alle at komme ind som publikum til mesterskaberne i følgende tidsrum:

Dagsgæst tidsrum:
Torsdag: 14:00 – 21:00
Fredag og lørdag: 10:00 – 22:00
Søndag: 10:00 – 12:00

Du kan sagtens købe billet til LAN’et, selvom du ikke er en del af mesterskaberne. Mesterskaberne og LAN er adskilt, og man behøver ikke deltage i mesterskaberne, for at komme med til LAN’et.

Køb billet her: